High Care Weyergans

resp

Drenaj limfatic mecanic – Slide styler

un masaj usor asupra zonelor afectate care are rolul de a imbunatati fluxul limfatic, accelerand in acest mod pana la de 20 de ori volumul fluxului limfaticsi ajutand organismul sa elimine toxinele cu mai multa usurinta.

Detalii

derm

Terapie cu ioni negativi pentru fata- Dermiocare Plus

Terapiile cu ioni negativi au la baza molecule de oxigen care au o sarcina electrica negativa in exces , care patrund in organism la nivelul pielii generate fiind si sub actiunea unor aparate speciale.

Detalii

musc

Terapie cu ioni negativi pentru corp – Detox Body Styler

Detox Body Styler este folosit pentru activarea mecanismelor de aparare ale organismului. Pe parcursul tratamentului care dureaza aproximativ 30 de minute , pacientul este asezat pe un pat in interiorul unui cocon de protectie legat la aparatul Dermio Care.

Detalii

neuro

Terapie cu vacuum intermitent – Avantgarde

In medicina spatiala, terapia cu vacuum intermitent este folosita de peste 30 de ani , fiind un procedeu descoperit initial de NASA cu scopul de a imbunatati circulatia periferica a sangelui in partea inferioara a corpului in conditii de imponderabilitate.Principiul de functionare are la baza aplicarea de presiune negativa si pozitiva intr-o succesiune ritmica , “intermitenta” , prin intermediul unui dispozitiv inovativ numit : “Avantgarde Vacustyler “

Detalii