Recuperare medicală

yumeiho

Yumeiho

Tehnica Yumeiho se bazeaza pe metoda antica Setaiho, folosita pentru a preveni anumite afectiuni , prin exercitii de recuperare.Aceasta tehnica consta in aplicarea unui sistem complex de procedee manual , completat cu exercitii fizice , care au ca scop restabilirea echilibrului functional al organismului , ameliorand sau chiar eliminand tulburari existente , care se pot agrava si pot duce la imbolnaviri acute sau suferinte cornice.

visc

Chiropractică Viscerală

Este o terapie manuală care constă în presarea, masarea şi manipularea organelor interne într-o manieră specifică, cu scopul de a îmbunătăţi microcirculaţia, în vederea normalizării activităţii organelor interne şi a proceselor metabolice din corp, prin înlăturarea tulburărilor funcţionale existente

kineto

Kinetoterapie

Cuvântul kinetoterapie provine din limba greacă și înseamnă „terapie cu mișcare”. Încă din cele mai vechi timpuri, efectele pozitive ale exerciţiilor fizice și ale masajului sunt cunoscute în ceea ce privește prevenirea sau recuperarea anumitor afecţiuni precum dureri musculare, traume, afecƫiuni ortopedice şi neurologice.

fizio

Masaj terapeutic

Masajul este o tehnica terapeutica formata dintr-o combinatie de manipulari , de prelucrari mecanice multiple aplicate sistematic asupra organismului , manual, in scop terapeutic sau de relaxare. Aceste prelucrari constau din diferite forme de neteziri frictiuni , vibratii , lovituri usoare, cuprinse generic sub denumirea de tehnici principale de masaj.