Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile din această pagină, deoarece orice folosire a acestui website presupune acceptarea din partea ta a Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

ORENA este marca registrată a companiei Centrul de recuperare Orena S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Denumirea, logo-ul si elementele de identitate vizuala asociate marcii ORENA apartin companiei ORENA SPORT S.R.L., companie romana, inregistrata la registrul comertului sub numarul J12/2716/2021, denumita in continuare ORENA. Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire marcii ORENA sau a altor marci ale caror nume sau logouri apar pe acest site. Este strict interzisă folosirea defectuoasă a mărcilor ce apar pe acest website sau orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute acest document. De asemenea, i aducem la cunoștință faptul că ORENA i va exercita mod activ drepturile de proprietate intelectuală toate aspectele protejate de lege.

Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea ORENA sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Ai dreptul să parcurgi acest website, să reproduci porțiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribui altor indivizi, conditiile de mai jos. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrezi intacte toate drepturile de autor și alte semne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară semnul de marcă registrată menționat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vdută sau distribuită schimbul unui ctig comercial și nici nu se permite modificarea sau corporarea sa orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Politica de confidențialitate a website-ului

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către acest website se supun prevederilor politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal, pe care le gasiti ca documente separate in acest site, accesibile din meniul din footer (partea de jos a fiecarei pagini web)

Acuratețea, completitudinea și actualitatea informației

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației medicale de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al utilizatorului.

Nota importanta: toate informatiile medicale prezentate in site au caracter explicativ si nu pot, in nicio circumstanta, sa inlocuiasca recomandarile medicului curant. NU incercati tratamente administrate in regim propriu fara o consultatie medicala prealabila si fara recomandarea medicului!

Legături cu alte website-uri

Link-urile de pe website-ul ORENA.ro te pot trimite afara rețelei si sistemelor ORENA, iar ORENA nu i asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe website-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credință și ORENA nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioară aceste website-uri. Includerea oricărei trimiteri către alte website-uri nu implică susținerea acestora de către ORENA. i recomandăm să citești cu atenție notele legale și de confidențialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitezi.

Garanții

Acest website i este oferit “așa cum este” si “așa cum este pus la dispoziție” și, ca urmare, ORENA nu oferă niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare și potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de credere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi netrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat și că orice sfat sau opinie obținută de la ORENA prin intermediul acestui website vor fi corecte și de credere.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau ceta, fără notificare prealabilă, orice moment, accesul total, partial sau individual la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legală

ORENA și/sau orice alte părți implicate crearea, execuția sau prezentarea acestui website numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legală sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website, sau ca urmare a accesării a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, măsura permisă de legislația aplicabilă, ca urmare a acțiunilor pe care le treprindem sau nu urma oricărui mesaj de poșta electronică trimis de tine. ORENA și/sau orice alte părți implicate crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nicio responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmitere a unor modificări, actualizări sau a altor comunicate legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor fără aviz prealabil.

ORENA nu va avea nici o responsabilitate legală sau de altă natura pentru nici o pierdere suferită din cauza unor eventuali virusi sau erori ce i pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ai folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. ORENA va depune toate diligentele pentru a asigura securitatea si functionalitatea website-ului ORENA.ro, insa nu poate oferi garantii in acest sens. Daca decizi să descarci vreun material de pe acest website, o faci pe propria răspundere.

Activități interzise

Este interzisă treprinderea oricărui act pe care ORENA, la libera sa alegere, poate considera inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege aplicabilă acestui website, incluzd dar fără a se limita la:
– Orice act ce ar constitui o călcare at a confidentialității (incluzd carcarea de informații private fără a avea acordul persoanei cauză), c și a oricărui alt drept legal al persoanei;
– Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia ORENA, angajații săi sau alți indivizi, sau comportarea tr-un fel care ar putea afecta buna reputație a ORENA;
– cărcarea de fișiere ce conțin viruși care ar putea crea daune proprietăților ORENA sau proprietăților altor persoane;
– Afișarea pe sau transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzd, dar fara a se limita la, materiale care opinia noastră ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, amenințătoare, pornografice sau ilicite, fiind detrimentul sau călcd sistemele sau rețelele de securitate ale ORENA sau ale terților.

Jurisdicție și lege aplicabilă

Serviciile ORENA, materialele, ofertele și informațiile care apar pe acest site sunt destinate pentru clienții și utilizatorii din Romania. ORENA nu garanteaza că toate serviciile sale și conținutul acestui website sunt compatibile cu sau disponibile alte țări dec Romia. Te rugăm să contactezi clinica ORENA pentru a obține mai multe informații despre disponibilitatea serviciilor in afara granitelor Romaniei. Aparatele medicale si produsele medicale care apar pe acest site sunt doar reprezentări vizuale și, ca atare, acestea nu constituie adevărata lor dimensiune, ambalaj, culoare etc. Acestea pot diferi semnificativ sau pot sa nu fie actualizate.

Orice controverse sau pretenții provenind din sau legătura cu folosirea acestui website vor fi guvernate de către legea romă și vor fi aintate exclusiv instanțelor din București, Romia.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completări sau modificări la aceasta notificare legală. Te rugăm să vizitezi aceasta pagina din cd cd pentru a te informa asupra acestora și a noilor informații.

Copyright 2021 Centrul de recuperare Orena S.R.L.